Korisno

Održan Dan polja kukuruza 2017 PDF Štampa El. pošta

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Jagodina održala je Dan polja kukuruza na oglednoj parceli Gorana Miladinovića iz Kočinog Sela.

Opširnije...
 
Održana Zimska škola 2016 PDF Štampa El. pošta
PSSS jagodina održala je zimsku školu u periodu od 17.02.2016. do 19.02.2016 godine i to:
Opširnije...
 
Održan Dan polja suncokreta 2015 PDF Štampa El. pošta

PSSS Jagodina odžala je na oglednoj parceli Radiše Radisavljevića tradicionalni DAN POLJA SUNCOKRETA sa ogledom soje.

Opširnije...
 
Održan Dan polja strnih žita 2015 PDF Štampa El. pošta

Na oglednoj parceli Radiše Radisavljevića iz Medveđe SO Despotovac PSSS Jagodina održala ja tradicionalnu manifestaciju DAN POLJA strnih žita dana 18.06.2015.

Opširnije...
 
Sajam poljoprivrede u Mađarskoj PDF Štampa El. pošta
U periodu 24.-26.04.2015. godine u Mađarskom gradu Segedinu održan je tradicionalni XXII Sajam poljoprivrede. Opština Svilajnac već dugi niz godina organizuje posetu poljoprivrednih proizvođača ovoj manifestaciji. Ove godine Poljoprivredna savetodavna i stručna služba u Jagodini je na poziv Opštine Svilajnac imala priliku da sa predstavnicima opštine i poljoprivrednim proizvođačima poseti prvi dan sajma. Lepo vreme, mađarska kuhinja i gostoprimljivi domaćini učinili su da sa sajma ponesemo lepe uspomene i da željno iščekujemo posetu ovoj divnoj manifestaciji iduće godine.

Galerija

 
Održano predavanje u Glogovcu PDF Štampa El. pošta

U Subotu 07.03.2015. godine sa početkom u 18 časova u seoskoj biblioteci u Glogovcu saradnik PSSS Jagodina diplomirani inženjer voćarstva i vinogradarstva Igor Andrejić održao je predavanje na temu:"Rezidba voćaka".

Opširnije...
 
Održana Zimska škola 2015 PDF Štampa El. pošta
Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Jagodina održala je Zimsku školu u periodu od 24-26.02.2015.godine. Predavanja su održana po sledećem rasporedu:
Opširnije...
 
Održan VI seminar PSSS Republike Srbije PDF Štampa El. pošta
U organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije, na Zlatiboru, 17. novembra 2014. godine otvoren je Šesti seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije i Prva regionalna konferencija savetodavaca jugoistočne Evrope.
Opširnije...
 
Edukativni karavan 2014 PDF Štampa El. pošta

Edukativni karavan 2014 ovog proleća obići će 20 opština u Srbiji. Kliknite na sliku ispod za preuzimanje plakata.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 2
design by: Clipart